Service.

Wij bieden u diverse diensten

Een betrouwbare auto begint bij de juiste onderhoudsbeurt

Natuurlijk kan niet alle autopech worden voorkomen, maar met de jaarlijkse onderhoudsbeurt verkleint deze kans enorm. Aart Vos kent het belang van deze check en heeft alles in huis om uw auto goed te onderhouden. Een onderhoudsbeurt is de basis van elke goed functionerende auto.

Voorkomen is beter dan genezen

Wacht niet totdat er vijf lampjes op het dashboard branden met het controleren van uw auto. Laat deze minimaal een keer per jaar door ons nakijken en voorkom achteraf kosten die ontstaan door nalatig onderhoud. Na een grondige inspectie door onze onderhoudstechnici weet u zeker dat u weer veilig de weg op kunt. Bovendien draagt u met een jaarlijkse onderhoudsbeurt een steentje bij aan een beter milieu. Wij zorgen er namelijk voor dat de auto aan de laatste milieueisen voldoet.

Van olie verversen naar software updaten

Bij Aart Vos kunt u terecht voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt van alle merken, waarbij de auto nauwkeurig wordt nagekeken. Denk hierbij aan het verversen van de olie, het uitlezen van de motor en het controleren van de remmen. Waar onze technici en monteurs vroeger vooral met hun handen in de olie zaten, zijn zij inmiddels ervaren programmeurs. Aart Vos controleert altijd de laatste software-updates en zorgt ervoor dat u met de nieuwste versie op weg gaat.

Plan direct een afspraak in